Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zookeeper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 259419EAN: 5051160288673

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kevin James vastaa luonnon kutsuun
Kevin James vastaa luonnon kutsuun
Rosario Dawson ja Kevin James
Rosario Dawson ja Kevin James
Ylimmät ystävykset
Ylimmät ystävykset
Kevin James
Kevin James

Elokuva

U­jo eläin­tar­han­hoi­ta­ja saa apua hoi­do­keil­taan ex-­tyttöystävänsä ta­kai­sin­val­loit­ta­mi­seen.

U­jo eläin­tar­han­hoi­ta­ja (Ke­vin Ja­mes) saa apua hoi­do­keil­taan ex-tyttöystävänsä (Les­lie Bibb) ta­kai­sin­val­loit­ta­mi­seen. Hyvän­tuu­li­nen ja tees­ken­te­lemätön ko­me­dia val­jas­taa mm. Syl­ves­ter Stal­lo­nen, Nick Nol­ten, Adam San­de­rin ja Che­rin eläin­maail­man ää­nik­si, joi­den tehtävä on siirtää luon­non pa­riu­tu­mi­sop­pe­ja kou­lut­ta­jal­leen.
A­ja­tus am­men­taa deit­ti­vink­kejä eläin­maail­man pa­riu­tu­mis­ri­tuaa­leis­ta on haus­ka, mut­ta elo­ku­va ei ai­van on­nis­tu ja­los­ta­maan tätä oma­peräi­sek­si ja kan­ta­vak­si ko­me­diak­si as­ti. Huu­mo­rin kep­pi­he­vo­sek­si on lo­pul­ta val­jas­tet­tu en­nen kaik­kea ih­mistä leik­kivät eläi­met, jot­ka pait­si pu­hu­vat myös lau­la­vat, juo­nit­te­le­vat, käyvät ra­vin­to­las­sa ja jo­pa aja­vat au­toa. Vas­ta­pai­nok­si ai­na symp­pis ja ki­lo­jaan ket­teräm­pi Ke­vin Ja­mes pää­see va­paut­ta­maan sisäi­sen eläi­mensä ja mm. merk­kaa­maan re­vii­riään kuk­ka­ruuk­kui­hin, mut­ta temp­pui­lu on useam­min hölmöä kuin oi­val­ta­vaa. Help­poa viih­dettä, vaik­kei yk­sittäi­siä sket­sejä len­nok­kaam­paan tar­jon­taan päästäkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Musiikkiraita yltyy mahtipontisiin sävyihin lopun vauhdikkaassa takaa-ajossa, mutta muutoin liikutaan perinteisen leppoisilla romanttisen komedian linjoilla. Ekstroissa hyvä sarja poistettuja kohtauksia (12 min), kollaasi mokia (6 min.) ja koosteet gorillapuvusta (7 min.), näyttelijöistä (9 min), tehosteista (9 min.), stunteista (5 min.), oikeista eläimistä (6 min.) ja karhun ohjaamisesta (2 min.). Pakan pohjalla vielä demoversio PS3-pelistä "Ratchett & Clank: All 4 one". (IJ)
30/01/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy