Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sing 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018022553

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pai­kal­li­sen me­nes­tyk­sen jäl­keen lä­pi­lyön­ti suu­rem­mis­sa pii­reis­sa polt­te­lee po­ru­kan aja­tuk­sis­sa.

Pai­kal­li­sen me­nes­tyk­sen jäl­keen lä­pi­lyön­ti suu­rem­mis­sa pii­reis­sa polt­te­lee po­ru­kan aja­tuk­sis­sa. Niinpä tur­nee Reds­ho­re Ci­tyn suu­ril­la la­voil­la al­kaa tun­tua te­ke­mistä vail­le val­miil­ta hom­mal­ta.
Jat­ko-o­sa säi­lyttää pitkäl­ti edeltäjänsä hen­gen ja mu­si­kaa­li­sen ot­teen. Läppä lentää, mu­siik­ki­nu­me­rot viu­hu­vat ja ta­ri­nan pu­nai­nen lan­ka le­pat­taa hy­vin perässä. Ko­ko­nai­suus yltää vai­vat­ta viih­dyttäväk­si, vaik­ka oma­lei­mai­set piir­teet tun­tu­vat­kin ole­van vä­hissä.

Kuva

Virheetön kuva lipuu vakaasti ja luontevan erottelevasti. Animaatiojälki on rikkaan dynaamista ja värikylläistä.

Ääni

Ääniraita popittaa hyvin ja dialogi on suomenkielistä ääninäyttelyä myöten elävää. Musiikkinumerot toistuvat ”playbackina” englanniksi, eivätkä nämä numeroina nouse päätä huimaaviin sfääreihin, mutta kokonaisuus on hiottu ja hallittu. Suomenkielinen dubbaus on taltioitu Dolby Digital 7.1 -muodossa.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi lyhytelokuvaa (yht. 8 min.) ja runsas kattaus erinäisiä making of -klippejä, tee-se-itse-henkisiä videoita ja sing-along-pätkiä. Tanssiliikkeet, hahmojen piirtäminen, lavasteet, puvusteet, meikit ja ääninäyttelijät saavat kaikki omat 2-10 minuuttiset koosteensa. (IJ)
30/05/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy