Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Henry & June

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hen­ry Mil­le­rin ja Anaïs Ni­nin suh­tees­ta ker­to­va Uni­ver­sal-yh­tiön elo­ku­va.

Hen­ry Mil­le­rin ja Anaïs Ni­nin suh­tees­ta ker­to­va Uni­ver­sal-yh­tiön elo­ku­va. Eroot­ti­sen kir­jal­li­suu­den tai­ta­jis­ta on saa­tu ai­kaan lä­peensä tylsä ja kaik­kea muu­ta kuin sen­suel­li fil­ma­ti­soin­ti. Phi­lip Kauf­man on­nis­tui huo­mat­ta­vas­ti pa­rem­min Mi­lan Kun­de­ran­sa kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyn taso ei ole kummoinen. Letterboxattu/Dolby Surround -levy alkaa toivottavasti olla eilispäivää. Kuva onkin vain VHS:n tasolla. Www-linkki, traileri, faktaruutuja ja filmografiat.(PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy