Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tombstone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98885EAN: 8717418247270

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tombs­to­ne on ko­mea­puit­tei­nen mo­der­ni län­nen­ta­ru, jo­ka ei ai­van yllä maa­liin­sa.

Tombs­to­ne on ko­mea­puit­tei­nen mo­der­ni län­nen­ta­ru, jo­ka ei ai­van yllä maa­liin­sa. Kurt Rus­sel­lin us­kot­ta­va Wyatt Earp ja Val Kil­me­rin maa­ni­nen Doc Hol­li­day eivät pys­ty pe­las­ta­maan pitkää ta­ri­naa, jo­ka ete­nee pitkäl­le OK Cor­ral­lin kuu­lui­san ka­ha­kan jäl­kei­seen ai­kaan.
Oh­jaa­ja an­toi näyt­te­lijöi­den muo­ka­ta it­se roo­lin­sa, mikä nä­kyy eri­tyi­sen hy­vin eläväi­sen kaar­tin ot­teis­sa. Kä­si­kir­joi­tus sisältää sekä epäus­kot­ta­vaa että uu­sia uria au­kai­se­via tul­kin­to­ja yh­destä län­nen hist­roian suu­rim­mas­ta myy­tistä.
Oh­jaa­jan las­ku­jen mu­kaan elo­ku­va sisältää 85 rep­liik­ki­roo­lia. Si­vuo­sis­ta mie­len­kiin­to koh­dis­tuu nyt li­ki 20 vuo­den jäl­keen Charl­ton Hes­to­nin ja Hen­ry Lee Lu­ca­si­na tu­tuk­si tul­lee­seen Mic­hael Roo­ke­riin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Varsinkin jälkimmäinen jää dialogin varaan. Aseiden paukea toimii. Ekstroissa (PS)
07/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy