Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Air I Breathe

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206788EAN: 6420101173375

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jie­ho Leen epi­so­die­lo­ku­va tun­teis­ta ja tun­teet­to­muu­des­ta jättää myös kat­so­mon puo­lel­la tun­teit­ta.

Jie­ho Leen epi­so­die­lo­ku­va tun­teis­ta ja tun­teet­to­muu­des­ta jättää myös kat­so­mon puo­lel­la tun­teit­ta. ”P­lea­su­re” (B­ren­dan Fra­ser) toi­mii ”­Fin­ger­sin” (An­dy Gar­cia) apukä­tenä suo­je­lu­ra­ho­jen kerää­mi­sessä ja ko­vis­te­luo­pe­raa­tioi­den lop­puun­saat­ta­mi­ses­sa. Plea­su­re elää men­nei­syy­den jättä­missä muis­ti­ku­vis­sa, ajas­sa jol­loin ko­ke­muk­set eivät ol­leet vielä vie­neet hä­neltä tun­tei­ta. Ai­kui­siällään hän ha­kee ää­rimmäi­syyk­siä ko­keak­seen ole­van­sa vielä hen­gissä. Ta­ri­nat se­koit­tu­vat toi­siin­sa ja kiertävät sa­mas­sa ym­pyrässä.
Leen omaa kä­si­kir­joi­tus­ta ei kek­se­liäi­syy­den puut­tees­ta voi syyl­listää, ke­hi­telmät saa­vat vaan tun­te­maan myötähä­peää. Se­ka­vuus ja ker­ros­ten kierrättä­mi­nen eivät tälläkään ker­taa pe­las­ta köyhää ta­ri­naa. Iso ra­ha me­nee huk­kaan jo­ka ta­pauk­ses­sa. Useam­man pää­hen­kilön elämän­ta­ri­noi­hin kes­kit­ty­mi­nen ly­hyehkössä elo­ku­vas­sa jättää ko­ko pa­le­tin etäi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti häikäisevä kuvaus saa seurakseen säkenöivän terävyyden. Puhe toistuu lämpimästi, äänierottelu verratonta. Alkutrailereita. (VA)
24/08/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy