Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Walking Dead - 4. kausi

The Walking Dead The Complete Fourth Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 696 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044383768

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljän­nellä kau­del­la pa­la­taan ku­vaa­maan kuol­lei­den tap­pa­mis­ta, kun van­ki­lan luo­ma suo­ja on men­nyttä.

Neljän­nellä kau­del­la pa­la­taan ku­vaa­maan kuol­lei­den tap­pa­mis­ta, kun van­ki­lan luo­ma suo­ja on men­nyttä. Tämä luo uut­ta vir­taa päät­tymättömään ta­ri­naan, eikä in­ten­si­teet­tiä me­ne­tetä mui­den pit­kien sar­jo­jen ta­paan.
Wal­king Dead hyö­tyy lo­pul­ta siitä, että kil­pai­li­jois­taan poi­ke­ten ei ää­rim­mil­leen luo­tu ute­liai­suus kai­ken­kar­vai­sis­ta mys­tee­reistä luo ih­meel­listä dra­ma­tur­giaa. Ta­ka-a­lal­la häämöttää vain se, mitä Was­hing­to­nis­ta mah­taa löy­tyä. Su­ju­vas­ti tätä kat­soo, täy­tyy myöntää.
Sar­ja­ku­va-al­bu­meis­sa on nyt edet­ty vii­den­teen suo­men­nok­seen. Ta­pah­tu­mat poik­kea­vat mel­koi­ses­ti ja ete­nevät eri tah­tiin, mikä se­kin ih­me kyllä lisää te­le­vi­sio­ta­ri­nan vetä­vyyttä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kahdeksan dokumenttia, poistettuja kohtauksia, pidennettyjä jaksoja ja viiden jakson kommenttiraidat. (PS)
12/02/2015
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy