Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Time to Kill – on aika tappaa

A Time to Kill 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.31/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Gris­ha­min esi­kois­ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­nis­sa on vah­va cast, sillä isä ja poi­ka Sut­her­land eivät edes pää­se kan­teen.

John Gris­ha­min esi­kois­ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­nis­sa on vah­va cast, sillä isä ja poi­ka Sut­her­land eivät edes pää­se kan­teen. Juo­nes­sa­kin on hie­man ih­me­teltävää.
Sa­muel L. Jack­son am­puu 10-vuo­tiaan tyttönsä rais­kaa­jat oi­keus­ta­lon por­tai­siin M16:l­la. Mi­ten hä­nel­le voi­daan edes ku­vi­tel­la va­paut­ta­vaa tuo­mio­ta psy­ko­lo­gi­sil­la pe­rus­teil­la, kun mies ei ole selväs­tikään syyn­ta­kee­ton?
Epäus­kot­ta­van yl­tiö­li­be­raa­li ote. Yliar­vos­tet­tu elo­ku­va. Oi­keus­sa­lid­raa­moi­hin tämä ei tuo sinänsä muu­ten uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, tyylikäs ääni, mutta flipperi! Biografiat ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy