Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Goosebumps II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031006096

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­nan­li­han Hal­loween-ai­hei­nen kak­ko­so­sa an­tau­tuu tur­val­li­sen jän­nittävään kep­pos­te­luun, jos­sa kar­kit ovat kui­ten­kin vä­hissä.

Ka­nan­li­han Hal­loween-ai­hei­nen kak­ko­so­sa an­tau­tuu tur­val­li­sen jän­nittävään kep­pos­te­luun, jos­sa kar­kit ovat kui­ten­kin vä­hissä. Vie­te­riu­kon pääs­tyä ar­kus­taan on tätä seu­raa­va säi­kyt­te­ly tyy­li­puh­das­ta ja täy­sin en­nal­ta-ar­vat­ta­vaa, jo­ten mikä­li lääkä­ri­si määrä­si si­nul­le jän­niä sat­tu­muk­sia tur­val­li­sen ta­sai­sel­la tah­dil­la lei­kat­tu­na niin tar­koi­tet­tu lää­ke voi ol­la tässä. Muus­sa ta­pauk­ses­sa kick­sit voi­vat löy­tyä muual­ta, vaik­ka omin­ta­kei­sem­mas­ta ykkö­so­sas­ta.
Pin­ta on puu­nat­tu an­siok­kaas­ti koh­dil­leen, Jack Black pii­pah­taa ca­meon ver­ran mu­ka­na ja ral­li ei kos­kaan pa­has­ti sak­kaa, jo­ten ky­seessä on unoh­det­ta­van viih­dyttävä jat­ko-o­sa.

Kuva

Asiallinen kuva on terävä ja väritoistoaan myöten jäsentynyt. Jälki on hitusen kylmäsvyistä, mutta kuitenkin läsnäolevaa. Tehosteet toimivat pätevästi ja ote on mielikuvituksekkaan rikasta.

Ääni

Äänimaisema jää kapeaksi, mutta hoitaa miljöönsä muutoin mukisematta.

Ekstrat

4K on ekstraton. Lisäksi boksissa elokuvan HD-versio omalla levyllään, jolla lisukkeina mm. mokia, poistettuja kohtauksia ja making of. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy