Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Armageddon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 145 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man tyh­min elo­ku­va, mut­ta toi­saal­ta hyvää viih­dettä, jo­ta ei saa ot­taa liian va­ka­vas­ti.

Maail­man tyh­min elo­ku­va, mut­ta toi­saal­ta hyvää viih­dettä, jo­ta ei saa ot­taa liian va­ka­vas­ti. Pa­nee sur­round­sys­tee­mit koe­tuk­sel­le. Me­nettää var­mas­ti te­hoaan pelkässä ste­reo-tv:s­sa.
Keh­no­no­loi­nen le­vy. Ei ekst­ro­ja lai­sin­kaan. Pa­na­vi­sion-ku­va. Jos on tar­koi­tus uh­ra­ta aja­tus pin­nal­le, mi­ten tämä ei ole edes ana­mor­fi­nen? On­nek­si let­ter­bo­xaus ei ole keh­noim­pia. Kai­ken lisäk­si kään­nettävä le­vy. Bue­na Vis­ta jul­kai­si myö­hem­min eri­kois­pai­nok­sen, jo­ka ei ole flip­pe­ri ja sisältää mu­ka­vas­ti ekst­ra­toi­min­to­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy