Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cyclomania

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­vi­nais­laa­tui­nen ur­hei­luai­hei­nen elo­ku­va.

Har­vi­nais­laa­tui­nen ur­hei­luai­hei­nen elo­ku­va. Myös nuo­ri­so­ku­vauk­se­na peit­toaa jenk­ki­kil­pai­li­jan­sa.
Ai­he­pii­rik­si va­lit­tiin vii­saas­ti ur­hei­lu­la­ji, jo­ka on kieh­to­va, mut­ta useim­mil­le tun­te­ma­ton. Kil­pa­pyöräi­ly vie sym­bo­li­sel­la­kin ta­sol­la ta­ri­naa eteenpäin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka kärsii hieman kuvakohinasta ja juovavälkynnästä. Kotimaisen elokuvan helmasynti, tunkkainen ääni, loistaa poissaolollaan. Upea levy muutenkin: ekstroissa 5 min. mainosdokumentti, neljä poistettua kohtausta, joista kaksi ohjaajan kommentein, 11 min. pr-kiertueelta, 5 min. koekuvauksista, 4 min. äänimaailman vertailua, 6 min. kuvakäsikirjoituksen vertailua lopputulokseen, ohjaajan kommenttiraita, tiiseri, traileri ja tv-mainos. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy