Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Memphis Belle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051890244116

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

TV-e­lo­ku­va­mai­nen ker­ron­ta ame­rik­ka­lai­sen pom­mi­ko­neen mie­histöstä, jo­ka läh­tee suo­rit­ta­maan vii­meistä tehtäväänsä Nat­si-­Sak­san yl­le.

TV-e­lo­ku­va­mai­nen ker­ron­ta ame­rik­ka­lai­sen pom­mi­ko­neen mie­histöstä, jo­ka läh­tee suo­rit­ta­maan vii­meistä tehtäväänsä Nat­si-Sak­san yl­le. Us­kot­ta­val­la ka­lus­tol­la ar­moi­tet­tu elo­ku­va köyttää yh­teen symp­pik­sen hah­mo­kaar­tin ja is­tut­taa näi­den lentämän pel­ti­pur­kin us­kot­ta­vas­ti kes­kel­le sak­sa­lais­ten il­ma­tor­jun­ta­tul­ta ja hä­vittäjälä­hen­te­lyitä.
E­lo­ku­va ei ai­van on­nis­tu nos­taa­maan hah­mo­jaan pa­pe­rin ylä­puo­lel­le, mut­ta tai­val Eng­lan­nin vil­ja­pel­to­jen kes­keltä Bre­me­nin yl­le ja ta­kai­sin on mie­len­kiin­toi­nen. Näyt­te­lijä­kaar­tis­ta voi bon­ga­ta useam­man tu­tun kas­von Matt­hew Mo­di­nes­ta ja Bil­ly Za­nes­ta D.B. Swee­ney­hyn ja John Lith­gow­hun.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakaa, mutta pehmeä kuva näyttää rakeensa ja pitää väripaletin hyvin rajattuna. Ääniraita toistaa dialogin hyvin, vaikka anti onkin nykymittapuulla kolkko. Saksalainen julkaisu, joten mukana ei ole suomenkielistä tekstitystä. Ekstroissa traileri ja yllättävä helmi Yhdysvaltain sotaministeriön todellisesta Memphis Bellestä tuottaman dokumenttielokuvan muodossa (40 min.). (IJ)
03/01/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy