Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. St. Nick

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 110768EAN: 6415018618156

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kel­sey Gram­mer esittää Jou­lu­pu­kin poi­kaa Nic­ho­las St.

Kel­sey Gram­mer esittää Jou­lu­pu­kin poi­kaa Nic­ho­las St. Nic­kiä, jon­ka oli­si jo ai­ka siir­tyä isänsä kelk­kaan. Pu­kin pes­tin pe­rijää kiin­nos­taa enemmän Mia­min pin­ta­lii­toelämä ja hie­man toi­sen­lai­nen ja­ka­mi­nen, on­han hän ”­kau­pun­gin ta­voi­tel­luin poi­ka­mies”.
Jou­lun kau­pal­lis­tu­nei­suut­ta yri­tetään kri­ti­soi­da, mut­ta lai­hoin tu­lok­sin. Aat­toil­tapäivää voi viettää tämän tv-e­lo­ku­van si­jaan on­nek­si myös oi­kea­ta jou­lu­puk­kia odo­tel­les­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman vaisu kuva. Sävyjä peittyy sameuden taakse. Äänet väsyttävät, kuin takakaiuttimet olisi kytketty pois päältä. Ekstroissa nähdään 6-minuuttinen behind-the-scenes, 12 minuuttia haastatteluita, filmografioita ja trailereita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy