Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wallace & Gromit – Kanin kirous

The Curse of the Were-Rabbit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201004EAN: 73325000630

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wal­la­ce & Gro­mi­tin en­simmäi­set ly­hy­te­lo­ku­vat tun­tu­vat edel­leen kaik­kein tyy­likkäim­miltä Aard­ma­nin nuk­kea­ni­maa­tioil­ta.

Wal­la­ce & Gro­mi­tin en­simmäi­set ly­hy­te­lo­ku­vat tun­tu­vat edel­leen kaik­kein tyy­likkäim­miltä Aard­ma­nin nuk­kea­ni­maa­tioil­ta. Niitä ei ra­sit­ta­nut liial­li­nen rön­syi­ly, jo­ka vai­va­si eri­to­ten Ka­nan len­to –e­lo­ku­vaa.
Yk­si­tyis­koh­tia riittää Ka­nin ki­rouk­ses­sa­kin, mut­ta niitä ri­po­tel­laan so­pi­vas­sa muo­dos­sa viit­tauk­sil­la Ruo­ho­metsän kan­saan, Dr. Je­kyl­liin ja Mr. Hy­deen, King Kon­giin ja kaik­ki­nai­siin ka­tast­ro­fie­lo­ku­viin. Viit­tauk­sis­ta ei tar­vit­se vä­littää, sillä ani­maa­tios­ta voi naut­tia suo­ra­na hu­pi­na. Ja sitä riittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ainakin suomidubbauksessa ihmeen vähän tilaa hakeva ääniraita. Ekstroissa 13 min. poistettuja kohtauksia (mm. vaihtoehtoalku), 20+13+9+4 min. dokumentit, neljä peliä ja DVD-ROM –osio. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy