Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Alaston satama

On the Waterfront 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1954Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.66
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162313977

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­dek­sal­la Os­ca­ril­la pal­kit­tu elo­ku­vak­las­sik­ko luo­vii omia la­tu­jaan pe­rin­tei­sen ryh­distäy­ty­mis­ta­ri­nan etap­pien ympä­ri.

Kah­dek­sal­la Os­ca­ril­la pal­kit­tu elo­ku­vak­las­sik­ko luo­vii omia la­tu­jaan pe­rin­tei­sen ryh­distäy­ty­mis­ta­ri­nan etap­pien ympä­ri. Mar­lon Bran­do on ex-nyrk­kei­lijä ja ny­kyi­nen ay-ma­fian juok­su­poi­ka, jon­ka it­se­suo­je­lu­vais­to pettää pa­hem­man ker­ran kun kau­nis nai­nen (E­va Ma­rie Saint) osoit­taa oi­kean tien.
Si­lo­pos­ki­nen Bran­do on saa­nut herkästä tul­kin­nas­taan ko­sol­ti ke­hu­ja, eikä ai­van suot­ta. Omaan, sinällään lo­koi­saan nurk­kauk­seen­sa alis­tu­nut mies ky­see­na­lais­taa tässä us­kot­ta­vas­ti va­lin­tan­sa ja kerää kier­rok­sia vaa­dit­tu­ja te­ko­ja var­ten. Rau­hal­li­ses­ti ra­ken­tu­va ta­ri­na toi­mii aja­tuk­sel­la ja yhtä­lail­la hah­mot kuin ku­vaus­paik­ka­na toi­mi­nut New Jer­seyn sa­ta­ma­miljöö piir­tyvät eläväs­ti. Hyvä elo­ku­va on mai­neen­sa an­sain­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Voimakkaan filmirakeen sävyttämä kuva on kiitettävän erotteleva ja luonnollinen. Kuva hyötyy suuresti aitojen kuvauspaikkojen tuomasta tekstuurista, joka nyt tuntuu myös ajattoman elegantilta. Ääniraita on niin ikään puhtaan ongelmaton ikäisekseen, vaikkei erityisen mieleenpainuvaa audioelämystä tarjoilekaan. Ekstroissa ohjaajan haastattelu (12 min.), kooste muiden mietteitä (25 min.) ja animoitu kuvagalleria (4 min.). (IJ)
02/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy