Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kivenpyörittäjän kylä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ki­ven­pyö­rittäjän kylä oli mu­ka­na aloit­ta­mas­sa ko­ti­mai­sen elo­ku­van myyn­ti­buu­mia.

Ki­ven­pyö­rittäjän kylä oli mu­ka­na aloit­ta­mas­sa ko­ti­mai­sen elo­ku­van myyn­ti­buu­mia. Nyt­tem­min elo­ku­va näyttää ai­ka vä­sy­neeltä. Kar­ja­lai­sen Je­ru­sa­le­min kylän vii­mei­nen hää­juh­la tar­joaa kaik­kea muu­ta kuin heik­ki­tu­rus­mai­sen run­sas­ta tyy­pit­te­lyä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jota vasemman yläkulman pyöreä printtivika häiritsee. Tukeva ääniraita (DD3/1), mutta bassot on viritetty turhankin ylärekisteriin. Musa pauhaa ja dialogi on sordinolla. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy