Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Good Kids

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­ri­can Pie -­hen­gessä teh­ty tei­ni­ko­me­dia ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jos­ta vii­mei­nen yh­tei­nen kesä kou­lii esiin pa­tou­tu­nei­ta bi­le­tys ja pa­riu­tu­mis­viet­tejä.

A­me­ri­can Pie -hen­gessä teh­ty tei­ni­ko­me­dia ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jos­ta vii­mei­nen yh­tei­nen kesä kou­lii esiin pa­tou­tu­nei­ta bi­le­tys ja pa­riu­tu­mis­viet­tejä. Ko­me­dia rul­laa let­keäs­ti eteenpäin kaa­vaa uu­si­mat­ta. Lop­pu­tu­lok­se­na on osaa­vas­ti vai­vat­tu pu­ru­ku­mi, jon­ka ai­noa mer­kittävä vi­ka on, että ko­ko­nai­suus on täy­sin unoh­det­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän sävykäs ja erotteleva kuva. Asiallinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
31/01/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy