Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. & Mrs. Smith

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200577EAN: 6438044054552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näe An­ge­li­na Jo­lie märkä pai­ta yllään.

Näe An­ge­li­na Jo­lie märkä pai­ta yllään. No, hie­man muu­ta­kin.
Pa­ris­kun­ta kär­sii aviol­li­sis­ta on­gel­mis­ta, eikä ih­me, sillä mo­lem­mat toi­mi­vat toi­sis­taan tietämättä tap­pa­ja-a­gent­tei­na. Hy­vin teh­tyä, mut­ta niin tyhjänpäiväistä viih­dettä – ja ai­ka­mois­ta ajan­huk­kaa. Pait­si ei tie­tenkään kai­ken­kar­vai­sil­le so­vi­nis­teil­le, mies­ten­vi­haa­jil­le ja S/M-tyy­peil­le.
Vii­nit vain pa­ra­ne­vat jenk­kien toi­min­tae­lo­ku­vis­sa: pul­lo Cay­mus Spe­cial Se­lec­tio­nia pu­toaa lat­tial­le eräässä rat­kai­su­koh­tauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi komeaa ääniraitaa. Ekstroissa 8 min. dokumentti, kaksi kommenttiraitaa, kolme poistettua kohtausta (8 min.), tiiseri ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Doug Liman
Pääosissa: Brad Pitt Angelina Jolie
Tarina: Simon Kinberg
Kuvaus: Bojan Bazelli
Musiikki: John Powell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy