Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Joulupukin tytär

Julenissens datter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165316722

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­nen las­te­ne­lo­ku­va jou­lu­pu­kin tyttä­restä, jo­ka ha­luaa päästä puk­ki­kou­luun vaik­ka tämä on pe­rin­tei­ses­ti ol­lut poi­kien jut­tu.

Tans­ka­lai­nen las­te­ne­lo­ku­va jou­lu­pu­kin tyttä­restä, jo­ka ha­luaa päästä puk­ki­kou­luun vaik­ka tämä on pe­rin­tei­ses­ti ol­lut poi­kien jut­tu. Näpsäkän pe­rin­teikkääs­ti tans­sah­te­le­va elo­ku­va on kaik­kea mitä jou­lue­lo­ku­val­ta odo­te­taan, mut­ta ereh­tyy yh­dessä asias­sa: oi­kea jou­lu­puk­ki asuu Suo­mes­sa eikä Grön­lan­nis­sa.
Kau­niis­ti to­teu­tet­tu elo­ku­va hyö­tyy il­meikkäistä miljöistä, jot­ka ovat lup­sa­kan poh­jois­mai­nen otan­ta Har­ry Pot­te­rin Ty­ly­pah­kas­ta.

Kuva & ääni

Mainio kuva on vakaa, värikylläinen ja viitseliäästi luonnosteltu. Jälki on ilahduttavan erottelevaa ja luontevaa. Tanskankielinen ääniraita sykkii rauhallisesti eteenpäin kuten maha täynnä kinkkua ehkä syy onkin.

Ekstrat

Ekstroissa kooste sekalaisia hetkiä kuvauksista (3 min.). Elokuva tunnistaa myös nimen Julemandens datter. (IJ)
08/01/2022

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy