Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lion

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köyhä in­tia­lais­poi­ka jou­tuu eroon vel­jestään ja äi­distään jää­dessään louk­kuun tyhjään ju­nan­vau­nuun.

Köyhä in­tia­lais­poi­ka jou­tuu eroon vel­jestään ja äi­distään jää­dessään louk­kuun tyhjään ju­nan­vau­nuun. Poi­ka ajau­tuu tu­han­sien ki­lo­met­rien päähän toi­seen osaan maa­ta, jos­sa hä­nen kieltään ei pu­hu­ta ja häntä pi­detään vain yh­tenä lu­kui­sis­ta ka­tu­lap­sis­ta. Mo­nien sat­tu­mien kaut­ta poi­ka adop­toi­daan Aust­ra­liaan, mistä kä­sin hän ai­kuis­tut­tuaan päättää läh­teä et­simään tietään ta­kai­sin ko­ti­kyläänsä. Mut­ta kuin­ka löytää ta­kai­sin kun käy il­mi, että hän on ääntä­nyt ko­ti­kylänsä ni­men ai­na vää­rin, ja se on ka­dok­sis­sa tu­han­sien in­tia­lais­ky­lien jou­kos­sa?
Tämä to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na on ker­rot­tu sydäntäsär­keväs­ti vah­voil­la näyt­te­lijän­suo­ri­tuk­sil­la. Dev Pa­tel, Ni­co­le Kid­man ja Roo­ney Ma­ra lois­ta­vat. Kuu­si Os­car -eh­dok­kuut­ta, mu­kaan lu­kien pa­ras elo­ku­va, ker­too on­nis­tu­nees­ta suo­ri­tuk­ses­ta en­si­ker­ta­lai­soh­jaa­ja Garth Da­vi­siltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pääosin laadukas mutta kuvaa haittaa hiukan huolimaton kameratyö. Ekstroissa viisi minidokkaria ja Sia-musiikkivideo. (EM)
22/12/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy