Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Helvettiin ja takaisin

Going Back 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ret so­dat al­ka­vat ol­la jo sen ver­ran kau­ka­na, että jos niistä ha­luaa tehdä elo­ku­van, täy­tyy se si­toa ny­kypäivään jon­ki­nas­tei­sel­la aa­sin­sil­lal­la.

Suu­ret so­dat al­ka­vat ol­la jo sen ver­ran kau­ka­na, että jos niistä ha­luaa tehdä elo­ku­van, täy­tyy se si­toa ny­kypäivään jon­ki­nas­tei­sel­la aa­sin­sil­lal­la. Spiel­berg­kin te­ki sen Rya­nis­sa, ja tässä Viet­na­min so­ta tuo­daan ny­kypäivään van­haa kau­naa sel­vit­te­le­vien ve­te­raa­nien kaut­ta.
Ei oli­si kak­si­nai­nen puh­taa­na so­ta­lef­fa­na, mut­ta trau­mo­jen pur­ka­mi­nen ei sekään ole eri­tyi­sen oma­peräistä tai mie­len­kiin­tois­ta seu­rat­ta­vaa. Toi­min­ta­koh­tauk­set on sil­ti to­teu­tet­tu yllättävän hy­vin. Sitä vas­toin lop­pu­koh­taus me­nee jo täy­del­li­sek­si hölmöi­lyk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hallittu, miellyttävän tarkka ja luonnollinen ääniraita. Myös tilavaikutelma on keskimääräistä tasokkaampi. Kuva on suhteessa heikompi, eikä lievältä kohinalta tai ajoittaiselta pehmeydeltä vältytä. Ekstroissa triviaali B-kela (33 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy