Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Cotton Club

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92535EAN: 5706550024163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"On ki­vaa ol­la pi­det­ty", Ric­hard Ge­ren roo­li­hah­mo Dick Dwyer sa­noo.

"On ki­vaa ol­la pi­det­ty", Ric­hard Ge­ren roo­li­hah­mo Dick Dwyer sa­noo. Elävä elämä ajaa myyt­tien yli, mut­ta yk­si niistä oli Cot­ton Club. Kun elo­ku­va ai­koi­naan saa­pui teat­te­riin, pai­neet oli­vat ko­vat: Jer­ry Wex­ler ja John Bar­ry toi­mi­vat mu­siik­kia­sian­tun­ti­joi­na, Ma­rio Pu­zo yh­tenä kä­si­kir­joit­ta­jis­ta, Tow Waits oli jo kult­ti­hah­mo. Pet­ty­mys oli ai­koi­naan suu­ri, kun tämän Raa­hen elo­ku­va­teat­te­ris­sa näin. Nyt­tem­min ku­kaan ei muis­ta yli­tet­tyjä bud­jet­te­ja ja muu­ta sälää. Cot­ton Club sai uu­den elämän. Huo­maa Woo­dy St­ro­de ovi­mie­henä. Nic Ca­gel­la oli yk­si var­hai­sis­ta roo­leis­ta. Muu­ten­kin hur­ja ryhmä: Ge­re­go­ry Hi­nes, Dia­ne La­ne, Bob Hos­kins, Fred Gwyn­ne.
Ku­va on hie­man ra­kei­nen. Laa­du­kas ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy