Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Assassin's Creed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112736712

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­sit­tuun pe­li­sar­jaan poh­jau­tu­va elo­ku­va pu­noo mut­ki­kaan vyyh­din, jo­ka ker­too ta­ri­nan­sa Da­vin­ci koo­din eväin, mut­ta sa­la­mur­haa­jan hu­pun al­ta ja puuk­ko ham­pai­den­sa vä­lissä kii­luen.

Suo­sit­tuun pe­li­sar­jaan poh­jau­tu­va elo­ku­va pu­noo mut­ki­kaan vyyh­din, jo­ka ker­too ta­ri­nan­sa Da­vin­ci koo­din eväin, mut­ta sa­la­mur­haa­jan hu­pun al­ta ja puuk­ko ham­pai­den­sa vä­lissä kii­luen. Hen­ki­maail­man puo­lel­le laa­je­ne­va si­mu­laat­to­ri­seik­kai­lu tu­lee tässä esi­ku­van ta­voin tu­tuk­si, ja myös päättömät il­ma­len­not ja sa­tun­nai­nen teräa­sei­den viu­hut­te­lu kuu­luu asiaan.
Pe­li­sar­jan fa­neil­le tämä on luul­ta­vas­ti pal­kit­se­va ko­ke­mus, mut­ta il­man pe­lien tuo­maa ohut­ta taus­taa jää an­ti ko­vin ka­poi­sek­si. Vi­suaa­li­ses­ti nät­ti ja ni­mekkäi­den näyt­te­lijöi­den mie­hittämä elo­ku­va jää lo­pul­ta se­ka­me­te­li­so­pak­si, jo­hon ei kos­kaan pää­se kun­nol­la mu­kaan. Mie­kat viu­hu­vat, hu­put hei­lu­vat ja vä­lillä lä­tistään jo­ta­kin hätäi­ses­ti va­paan mie­len hal­lin­nas­ta en­nen seu­raa­vaan toi­min­ta­jak­soon siir­ty­mistä. Odo­tin enemmän.

Kuva & ääni

Aitoa 4K:ta edustava kuva on parhaimmillaan miellyttävän erotteleva ja väritoistoaan myöten tunnelmallinen niin 1500-luvun osioissaan kuin modernin päivän futuristisissa jaksoissa. Historialliset osiot ovat keskimäärin vakuuttavampaa katsottavaa kuin kolkon puhkipoltetut modernit osiot. Miljööt välittyvät kokonaisuutena hyvin ja vaatetuksen tekstuurit sekä rypyt heräävät hetkittäin elooon, mutta kokonaisuus vajaaksi odotuksiin nähden. Kuva on yhtä aikaa jäsentynyt ja pehmeä, dynaamisen liikkuva ja tietokonepelimäisen epäaito. Ääniraita rakentuu pitkälti rymistelyn ja yrmistelyn varaan, mutta selviää näistä hyvin. Trippi on kokonaisuutena hyvä, mutta lelumainen.

Ekstrat

Boksissa myös elokuvan HD-versio omalla levyllään, jolta myös ekstrat löytyvät. Ekstroissa mm. moniosainen making of, poistettuja kohtauksia ohjaajan ja leikkaajan kommentein ja ohjaajan haastatteluita. (IJ)
19/06/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy