Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Oikeanlaista kemiaa - Prime

Prime 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201641EAN: 6420201166253

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Haus­kal­la ta­val­la isoisä­ni Oi­van ja isoäi­ti­ni Han­nan epä­so­vin­nais­ta ikäe­roa muis­tut­ta­va ta­ri­na suo­raan lu­mi­ses­ta New Yor­kis­ta lisää sop­paan juu­ta­lai­suu­den tuo­mat vaa­ti­muk­set.

Haus­kal­la ta­val­la isoisä­ni Oi­van ja isoäi­ti­ni Han­nan epä­so­vin­nais­ta ikäe­roa muis­tut­ta­va ta­ri­na suo­raan lu­mi­ses­ta New Yor­kis­ta lisää sop­paan juu­ta­lai­suu­den tuo­mat vaa­ti­muk­set. Mauk­kaas­ti upeil­la näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­la (U­ma Thur­man, Me­ryl St­reep) ete­nevä dro­me­dia ei ikävä kyllä lo­pu ko­vin­kaan mauk­kaas­ti, mut­ta ei toi­saal­ta syyl­lis­ty pa­him­piin kli­sei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva pikselöityy yllättävän herkästi. Myös halo-värinää ja keinotekoisen tarkennuksen tuomia varjoja. DTS soi maukkaammin ääniraidoista, mutta vain rutiinitasolla tilaa ja tunnelmaa hakien. Ekstroissa 8 min. poistettuja kohtauksia, 4 min. epäonnistuneita kohtauksia, 8 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Ben Yonger
Pääosissa: Uma Thurman Meryl Streep
Tarina: Ben Younger
Kuvaus: William Rexer
Musiikki: Ryan Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy