Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Morning Glory

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 250329EAN: 7332431035799

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri tv-­tuot­ta­ja yrittää kääntää up­poa­van aa­muoh­jel­man uu­teen ku­kois­tuk­seen en­nen määräa­jan um­peu­tu­mis­ta.

Nuo­ri tv-tuot­ta­ja (Rac­hel McA­dams) yrittää kääntää up­poa­van aa­muoh­jel­man uu­teen ku­kois­tuk­seen en­nen määräa­jan um­peu­tu­mis­ta. Suu­rim­pa­na haas­tee­na ja sa­mal­la ai­noa­na ol­jen­kor­te­na on lu­kui­sia pal­kin­to­ja ural­laan kerän­nyt, mut­ta sit­tem­min äk­syk­si van­hak­si mie­hek­si taan­tu­nut uu­ti­sank­ku­ri (Har­ri­son Ford).
E­lo­ku­vien "27 Dres­ses — hää­kuu­met­ta" ja "Pa­ho­lai­nen pu­keu­tuu Pra­daan" kä­si­kir­joit­ta­ja ei saa kaa­va­mai­seen ta­ri­naan oi­kein eloa ja dia­lo­gi­kin jää funk­tio­naa­li­sek­si. Juo­nen puut­teet eivät häi­rit­si­si jos näyt­te­lijä­kaar­ti vaas­taa­vas­ti in­nos­tui­si ir­rot­te­le­maan, mut­ta tästä ei näy merk­kejä.
Har­ri­son For­din gra­vi­tas kan­taa elo­ku­vaa, vaik­ka mies on tässä suu­rim­man osan ajas­ta ke­vyen sar­jan ih­mis­vi­haa­ja. Rac­hel McA­dams puo­les­taan on roo­lis­saan tur­han hu­kas­sa ja ir­ti het­kestä saa­dak­seen sym­pa­tioi­ta puo­leen­sa. Pää­juo­nen kyl­keen hei­tet­ty ro­mans­si ma­ka­sii­nioh­jel­man tuot­ta­jan kans­sa ei sinällään mais­tu epäus­kot­ta­val­ta, mut­ta liit­tyy ta­pah­tu­miin vain vähäi­ses­ti. Lo­pul­ta tun­nel­ma yltää vain puo­li­tie­hen odo­tuk­siin näh­den, eikä täy­del­listä läm­min­hen­kistä ko­me­diaa pää­se syn­tymään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on lämminsävyinen, terävä ja moitteettoman vakaa. Ääniraita kaipaisi hieman lisää eloa, mutta on teknisesti virheetön. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja Aline Brosh McKennan vaisu kommenttiraita ja yksi poistettu kohtaus (1 min.). (IJ)
26/07/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy