Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Star Trek Beyond

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Finnkino 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­va­ruu­den mit­taa­mat­to­muu­den ja tun­te­mat­to­muu­den avaa­mat mie­li­ku­vi­tuk­sen sfää­rit an­ta­vat tie­tei­se­lo­ku­val­le hui­kean etu­lyön­tia­se­man toi­min­ta- ja seik­kai­lue­lo­ku­van pe­li­lau­ta­na.

A­va­ruu­den mit­taa­mat­to­muu­den ja tun­te­mat­to­muu­den avaa­mat mie­li­ku­vi­tuk­sen sfää­rit an­ta­vat tie­tei­se­lo­ku­val­le hui­kean etu­lyön­tia­se­man toi­min­ta- ja seik­kai­lue­lo­ku­van pe­li­lau­ta­na. Ava­ruus­seik­kai­lu­jen ikui­ses­sa jat­ku­mos­sa, uni­ver­su­min pe­las­ta­mis­kil­pa­juok­sun seu­raa­val­la kier­rok­sel­la, Star Trek -e­lo­ku­va­sar­ja pal­kit­see jäl­leen. Fast & Fu­rious -toi­min­nal­la ni­meä ra­ken­ta­nut oh­jaa­ja Jus­tin Lin on pal­kat­tu uu­den tu­le­mi­sen kol­mo­so­san puik­koi­hin. Vaik­ka kat­so­ja var­mas­ti aa­vis­taa, mitä tu­le­man pitää, vauh­din määrä häikäi­see.
U.S.S. En­terp­ri­se jou­tuu tun­te­mat­to­man jouk­kion hyökkäyk­sen koh­teek­si. Mie­histö ajau­tuu it­sel­leen vie­rai­den olo­suh­tei­den al­la osaa­mi­sen­sa ää­ri­ra­joil­le. Nos­tal­giaa hyö­dyn­netään te­hok­kaas­ti. Hui­kai­se­val­la leik­kaus­tek­nii­kal­la ryt­mi­tet­ty, täy­teen ah­det­tu kak­si­tun­ti­nen on sil­miä miel­lyttävä, pik­ku­huu­mo­ril­la ko­ris­tel­tu viih­dy­ke. Siis seik­kai­lu­viih­dettä par­haim­mil­laan. (VA)
01/08/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy