Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Scarface - arpinaama – Collector´s Edition

Scarface 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 163 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­li­to’s Wayn ohel­la oh­jaa­ja Brian de Pal­man uran ko­vin tuo­tos.

Car­li­to’s Wayn ohel­la oh­jaa­ja Brian de Pal­man uran ko­vin tuo­tos. Oh­jaa­ja on ol­lut tur­han in­no­kas fil­maa­maan uu­del­leen, mut­ta tällä ker­taa hän on­nis­tui Oli­ver Sto­nen kä­si­kir­joi­tuk­sen an­sios­ta.
Ko­va, sää­limätön ja us­kot­ta­va gangs­te­ri-e­lo­ku­va, jon­ka kruu­naa Al Pa­ci­non hur­ja vim­ma. Hie­no­ja yk­si­tyis­koh­tia. Kun To­ny Mon­ta­na am­puu van­han po­mon­sa, in­ten­sii­vi­seen koh­tauk­seen ku­luu ai­kaa vain kol­me mi­nuut­tia, minkä voi tar­kis­taa ku­van seinä­kel­los­ta. Lop­puk­lii­mak­si on ylittämätön.

Kuva, ääni & ekstrat

Roskainen printti varsinkin ajassa 2.21. Välillä hailakat värit. Aliasing-värinää. Montanan palatsin väripinnat elävät. Silti parempi kuin R1. Dialogi on alussa hieman epäselvää, muuten kohtuullinen DS. 50 min dokumentti, poistettuja kohtauksia, faktaruutuja, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy