Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Big Fat Liar - valehtelija

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­ja­va ski­di­ko­me­dia — ja kun lap­set ka­ra­mel­li­teh­taas­sa ase­tel­mas­ta pää­see yli — var­sin vauh­di­kas ja näppärä ko­me­dia.

Kir­ja­va ski­di­ko­me­dia — ja kun lap­set ka­ra­mel­li­teh­taas­sa ase­tel­mas­ta pää­see yli — var­sin vauh­di­kas ja näppärä ko­me­dia. Ta­ri­na on ken­ties suo­ra­vii­vai­nen ja ke­vyt­syi­nen, mut­ta viih­dyttävä yhtä­kaik­ki. Mo­nil­la te­kijöistä näyttäi­si ole­van tv-taus­ta, mikä ei kui­ten­kaan tällä ker­taa mer­kit­se ala-ar­vois­ta lef­faa.
Mui­kea vi­suaa­li­nen to­teu­tus hui­pen­tuu lo­pun rie­mu­ral­liin, jos­sa eh­ditään vii­lettämään mm. li­mu­sii­nil­la, ur­hei­luau­tol­la ja he­li­kop­te­ril­la ai­na aa­vi­kol­ta elo­ku­vas­tu­dion mo­ni­nai­siin la­vas­tei­siin. Vauh­di­kas­ta ää­ni­rai­taa on höys­tet­ty elä­villä mu­siik­ki­va­lin­noil­la. Lee Ma­jor­sin ohel­la elo­ku­vas­ta voi bon­ga­ta pitkän lis­tan viit­tauk­sia mm. John Woon tuo­tan­toon. Ekst­rois­sa oh­jaa­jan ja pääo­san Fran­kie Mu­ni­zin (TV-sar­jas­ta Mal­colm in the Midd­le) kom­ment­ti­rai­dat, do­ku­ment­ti (12 min.), pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia (15 min.) ja trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy