Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valehtelemisen sietämätön keveys

The Invention of Lying 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 234622EAN: 5050582771428

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Ricky Gervais ja Jennifer Garner kamppailevat valheellisten odotusten kanssa
Ricky Gervais ja Jennifer Garner kamppailevat valheellisten odotusten kanssa

Elokuva

Maail­mas­sa, jos­sa kaik­ki osaa­vat vain ker­toa to­tuu­den ja luot­taa ky­se­lemättä toi­siin­sa on en­simmäi­sen val­heen ker­to­va mies pal­jon var­ti­ja­na.

Maail­mas­sa, jos­sa kaik­ki osaa­vat vain ker­toa to­tuu­den ja luot­taa ky­se­lemättä toi­siin­sa on en­simmäi­sen val­heen ker­to­va mies pal­jon var­ti­ja­na. Kont­to­ri­rot­ta (Ric­ky Ger­vais) kek­sii eräänä päivänä täy­sin odot­ta­mat­ta va­leh­te­lu­tai­don ja vai­ku­tus ympäröivään maail­maan on sa­maa ka­li­be­ria kuin sham­pan­jan, oluen tai sähkön syn­nyllä.
Koo­mik­ko Ric­ky Ger­vai­sin oh­jaa­ma, kä­si­kir­joit­ta­ma ja täh­dittämä ko­me­dia am­men­taa sa­maa vit­si­laa­ria kuin Jim Car­reyn Va­leh­te­li­ja Va­leh­te­li­ja, mut­ta vas­tak­kai­sel­ta lai­dal­ta. Vähäe­lei­nen ko­me­dia lau­koo yleensä vaiet­tu­ja miet­teitä po­ke­ri­naa­mal­la ja veis­te­lee san­ka­ris­taan suo­ra­nai­sen mes­siaan, jo­ka tuo ih­mis­kun­nal­le tai­vaan ilo­sa­no­man piz­za­laa­ti­kon poh­jaan kir­jat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä levollinen ja asiallisen terävä kuva sekä simppelin ongelmaton ääniraita. Ekstroissa lyhyt making of (7 min.), esihistoriallinen esinäytös (7 min.), poistettuja kohtauksia (7 min.), mokia (6 min.), ohjaajien podcasteja (10 min.) ja kooste kaverin nöyryyttämisestä (18 min.). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
03/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy