Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Earth vs. the Spider

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­per­san­ka­ri­sar­ja­ku­via har­ras­ta­va nört­ti ot­taa luk­ki­see­ru­mia ja saa sa­man tien myös mui­ta si­vu­vai­ku­tuk­sia.

Su­per­san­ka­ri­sar­ja­ku­via har­ras­ta­va nört­ti ot­taa luk­ki­see­ru­mia ja saa sa­man tien myös mui­ta si­vu­vai­ku­tuk­sia. 1950-lu­vun hir­viöe­lo­ku­via kun­nioit­ta­va hu­pai­lu taan­tuu lu­paa­van alun jäl­keen köyhän mie­hen Kärpä­sek­si. Stan Wins­to­nin te­hos­teet eivät hen­gitä tällä ker­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Raita on hyvin takakanavapainotteinen, mutta jatkuva shokkitehosteiden käyttö alkaa käydä korvien lisäksi myös hermoille. Ekstroissa 2 min. mainosdokumentti, kuvagalleria, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy