Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Korkean taivaan alla

The Big Sky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1952Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­ne­ne­lo­ku­va ker­too 1830-­lu­vun tur­kis­metsästä­jistä, jot­ka mat­kaa­vat ylös Mis­sou­ri-­jo­kea in­tiaa­nien asui­na­lueil­le.

Län­ne­ne­lo­ku­va ker­too 1830-lu­vun tur­kis­metsästä­jistä (ko­ke­nut Kirk Doug­las, nuo­ri kuu­ma­kal­le Dewey Mar­tin), jot­ka mat­kaa­vat ylös Mis­sou­ri-jo­kea in­tiaa­nien asui­na­lueil­le. Pe­rus­tuu A.B. Guth­rien ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikkotasoinen mustavalkokuva. Sisältää myös kammottavasti jälkivärjätyn version. Ikävä kyllä vain sen voi katsoa ilman tekstitystä. Ankeahko monoraita toistaa Dimitri Tiomkinin musiikkia. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy