Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ystäviä ja naapureita

Your Friends & Neighbors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194056918

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ir­vai­le­van sisä­siit­toi­nen ih­mis­suh­de­ko­me­dia ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jos­sa kaik­ki ar­po­vat ta­hol­laan suh­tau­tu­mis­taan sek­siin ja rak­kau­teen.

Ir­vai­le­van sisä­siit­toi­nen ih­mis­suh­de­ko­me­dia ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jos­sa kaik­ki ar­po­vat ta­hol­laan suh­tau­tu­mis­taan sek­siin ja rak­kau­teen. Pie­ni pi­ruet­ti pyö­rii le­vot­to­min kytkök­sin, mut­ta elo­ku­van idea­na ei ole he­ku­moin­ti vaan kai­ken ä­lyttö­myy­del­le hi­hit­te­ly.
Ben Stil­ler on draa­man prof­fa, jon­ka am­mat­ti­tau­ti kriit­ti­syys kos­tau­tuu sän­gyssä. Cat­he­ri­ne Kee­ner on mie­heensä täy­sin tympään­ty­nyt vai­mo, jo­ka löytää ki­pinän sa­maan su­ku­puo­leen. Amy Bren­ne­man on naa­pu­rin rou­va, jo­ka al­kaa kieh­toa prof­faa kiel­let­tynä he­delmänä ja Aa­ron Eck­hart tämän er­kaan­tu­va avio­mies.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ääni. Ekstraton. (IJ)
12/05/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy