Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Napapiirin pikajuna

The Polar Express 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 111504EAN: 7321945389542

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tal­vea on hyö­dyn­net­ty vi­suaa­li­ses­ti ih­meen vähän las­te­ne­lo­ku­vis­sa.

Tal­vea on hyö­dyn­net­ty vi­suaa­li­ses­ti ih­meen vähän las­te­ne­lo­ku­vis­sa. Sil­ti Ro­bert Ze­mec­ki­sin häikäi­sevän tai­dok­kaas­ti liik­keen­kaup­paus­tek­nii­kal­la ai­to­jen näyt­te­lijöi­den (kon­duktöö­ri/­kul­ku­ri/­jou­lu­puk­ki Tom Hanks) avul­la ku­vaa­ma ani­maa­tio ih­me­tyttää hie­man.
E­lo­ku­va lai­naa Win­sor Mc­Cayn Pik­ku Ne­mo –k­las­sik­koa, jo­pa Ro­ger Le­lou­pin Yo­ko Tsu­noa. Elo­ku­vas­sa on las­kel­moi­tu­ja piir­teitä, sillä ta­ri­nan kan­nal­ta kes­kei­nen ju­na muis­tut­taa kum­mas­ti Ty­ly­pah­kan vas­taa­vaa ja on­pa mu­ka­na ih­meen pal­jon ump­pa­lum­pis­ta muis­tut­ta­via koh­tauk­sia. Nar­niaa ei sentään eh­dit­ty ryöstö­vil­jellä mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Alempia taajuuksia jää kuitenkin kaipaamaan. Kahdella levyllä. Ekstroissa ennen näkemätön laulu, 12+6+5+4+1+3+2 min. dokumentit, peli, viisi pääsiäismunaa (mm. Hanksin eläytymistä vertaillaan animaatioon), PC-pelin demo, DVD-ROM –linkki, nettiesittely ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy