Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tunnit

The Hours 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men eri ai­ka­na elävän nai­sen koh­ta­lot ni­vou­tu­vat Vir­gi­nia Wool­fin kir­joi­tuk­siin ja elämään.

Kol­men eri ai­ka­na elävän nai­sen koh­ta­lot ni­vou­tu­vat Vir­gi­nia Wool­fin kir­joi­tuk­siin ja elämään. Woolf (Ni­co­le Kid­man) kir­joit­taa Mrs. Dal­loway­ta, toi­nen nai­nen (Ju­lian­ne Moo­re) lu­kee sitä 1950-lu­vul­la ja kol­mas (Me­ryl St­reep) puo­les­taan elää sen tee­mo­ja mo­der­nis­sa New Yor­kis­sa. Har­voin on kir­jal­li­suu­den ai­ka­kau­det ylittävää vai­ku­tus­ta ku­vat­tu yhtä nä­ke­myk­sel­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, muttei mitenkään häikäisevältä. Ääniraita on rauhallinen ja dialogipainotteisena toimiva. Kannen mukaan ääniraita on 5.0, mutta kyllä se .1 -kanavakin tuntuu löytyvän. Joka tapauksessa säädä kunnon ääniraita heti menusta, muuten kuuntelet vahingossa Dolby Surroundia. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 2 min. ohjaajan intro, 16+25+7+22+19 min. dokumentit, biografiat, faktaruutuja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy