Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Luokka 1984

Class of 1984 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6420201169803

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­vy­kan­nen mai­nos­ta­ma ”80-­lu­vun kult­tik­las­sik­ko” osoit­tau­tuu tyy­littömäk­si, eikä edes ko­vin­kaan bru­taa­lik­si ta­ri­nak­si opet­ta­jas­ta, jo­ka ot­taa oi­keu­den kä­siinsä jou­dut­tuaan kou­lu­jen­gin ah­dis­te­le­mak­si.

Le­vy­kan­nen mai­nos­ta­ma ”80-lu­vun kult­tik­las­sik­ko” osoit­tau­tuu tyy­littömäk­si, eikä edes ko­vin­kaan bru­taa­lik­si ta­ri­nak­si opet­ta­jas­ta, jo­ka ot­taa oi­keu­den kä­siinsä jou­dut­tuaan kou­lu­jen­gin ah­dis­te­le­mak­si. Siinä eivät pal­jon au­ta Mic­hael J. Fo­xin var­hai­nen roo­li tai Ali­ce Coo­pe­rin lau­la­ma tee­ma­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Karkeasyinen, ikävän näköinen ja rakeinen kuva. Karkeahkoa ääniraitaa on yritetty epätoivon vimmalla levittää takakanaviin. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy