Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Texas Chainsaw Massacre

Teksasin moottorisahamurhat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 107879EAN: 5706550024095

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja To­be Hoo­per pa­la­si van­han klas­sik­kon­sa uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­nin tuo­tan­to­tii­miin, mikä saat­toi osal­taan vai­kut­taa oi­keaan tun­nel­maan.

Oh­jaa­ja To­be Hoo­per pa­la­si van­han klas­sik­kon­sa uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­nin tuo­tan­to­tii­miin, mikä saat­toi osal­taan vai­kut­taa oi­keaan tun­nel­maan. Yllättäen uh­kaa­va fii­lis saa­daan ai­kaan, eikä kau­hu­fa­nien tar­vit­se nyr­pis­tellä ko­vin­kaan pal­jon ne­niään. Moot­to­ri­sa­han merk­ki ei ero­tu taas­kaan kun­nol­la, mut­ta ei se ole ai­na­kaan ruot­sa­lai­nen Part­ner.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi elävää ääniraitaa. Kahdella levylla: ekstroissa kuvagalleria, poistettuja kohtauksia, vaihtoehtoalku ja –loppu, min. dokumentit, koekuvauksia, musiikkivideo, seitsemän tv-mainosta ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy