Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 - Moonraker

007 - Kuuraketti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
VET: 87441  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yhä suu­rem­pia mit­to­ja et­si­nyt 007-­saa­ga pai­suu nyt ul­koa­va­ruu­teen, missä suk­ku­lay­rittäjä ha­vit­te­lee uut­ta maail­manjär­jes­tystä.

Yhä suu­rem­pia mit­to­ja et­si­nyt 007-saa­ga pai­suu nyt ul­koa­va­ruu­teen, missä suk­ku­lay­rittäjä ha­vit­te­lee uut­ta maail­manjär­jes­tystä.
Ai­koi­naan tämä oli kal­lein kos­kaan teh­ty Bond-e­lo­ku­va, jon­ka bud­jet­ti vas­ta­si puo­len­tu­si­naa edeltäjäänsä. Lop­pu­tu­lok­se­na on Ve­net­sias­ta Bra­si­liaan ja ai­na kier­to­ra­dal­le viu­hu­va seik­kai­lu, jo­ka yrittää tur­han sel­keäs­ti ol­la Täh­tien So­ta, mut­ta viih­dyttää tästä huo­li­mat­ta.
Haus­ka, ener­gi­nen ja viih­dyttävä seik­kai­lu. Rau­ta­ham­mas­kin saa tässä fa­nien­sa toi­vo­man uu­den elämän, jos­kin nyt ai­kui­siällä tar­kas­tel­tu­na mie­hen sel­viy­ty­mis­to­dennäköi­syys lo­pus­sa ei enää vai­ku­ta ai­van yhtä var­mal­ta kuin mitä Bond elo­ku­vas­sa ar­vioi.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja väritoistoltaan luonteva. Sulava ääniraita pysyy vaivatta mukana dialogissa, tehosteissa ja teemamusiikissa.

Ekstrat

Ekstroissa mainio kooste elokuvan synnystä, tekijöiden kommenttiraitoja sekä sekalainen sarja koosteita kömpelön valikon taakse piilotettuna. Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
23/10/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy