Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cocktail

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 7393834210701

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ro­ger Do­nald­son lem­piai­hees­saan: kau­nii­ta nai­sia ja au­rin­koa.

Oh­jaa­ja Ro­ger Do­nald­son lem­piai­hees­saan: kau­nii­ta nai­sia ja au­rin­koa. Baa­ri­mik­ko on elo­ku­van mu­kaan työväen­luo­kan aris­tok­raat­ti, mut­ta tis­kin ta­ka­na suo­ri­tet­tu flai­raus ai­heut­taa ai­na­kin vä­ki­juo­mis­ta elan­ton­sa saa­val­le toi­mit­ta­jal­le näp­pylöitä. Tom Crui­se är­syttä­vim­millään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Legendaarisen punkklubi CBGB:n mainos vilahtaa kuvassa. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja, mikä ei liene mikään kummoinen vahinko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy