Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Don Quixote

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si ikui­sis­ta ta­ri­nois­ta, aja­ton al­le­go­ria ih­mi­sen lap­sen­mie­li­syy­destä, es­ka­pis­min ha­lus­ta ja tar­pees­ta jättää kaik­ki tylsä ja tym­peä taak­se, kun seik­kai­lu odot­taa.

Yk­si ikui­sis­ta ta­ri­nois­ta, aja­ton al­le­go­ria ih­mi­sen lap­sen­mie­li­syy­destä, es­ka­pis­min ha­lus­ta ja tar­pees­ta jättää kaik­ki tylsä ja tym­peä taak­se, kun seik­kai­lu odot­taa. Mo­ni­mer­ki­tyk­sel­li­nen klas­sik­ko kään­tyi hämmäs­tyttävän hy­vin tv-e­lo­ku­vak­si en­nen kaik­kea John Lith­gown ja Bob Hos­kin­sin san­ka­ri­pa­rin an­sios­ta. Ro­si­nan­te näyttää to­sin tur­han puls­kal­ta.
Erittäin tark­ka full fra­me -ku­va ja tv-tuo­tan­nok­si laa­du­kas 5.1-ää­ni­rai­ta, jo­ka elää myös ta­ka­ka­na­vis­sa. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy