Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rumble Fish

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92012EAN: 3259190241916

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­ran­cis Ford Cop­po­lan S.E. Hin­to­nin ro­maa­nin poh­jal­ta oh­jaa­ma jen­gi­ku­vaus kah­des­ta po­jas­ta, jot­ka päättävät pyr­kiä ir­ti van­hois­ta ku­viois­ta.

F­ran­cis Ford Cop­po­lan S.E. Hin­to­nin ro­maa­nin poh­jal­ta oh­jaa­ma jen­gi­ku­vaus kah­des­ta po­jas­ta (Mic­key Rour­ke ja Matt Dil­lon), jot­ka päättävät pyr­kiä ir­ti van­hois­ta ku­viois­ta. Viih­dyttävä ker­to­mus ja eri­no­mai­nen näyt­te­lijä­kaar­ti, mut­ta ta­ri­nan­kul­je­tus al­kaa hie­man laa­hus­taa tun­nin jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Suurimman osan ajasta yksinomaan mustavalkoinen kuva on miltei täysin ongelmaton. Hienosti sommiteltu kuva vaikuttaa mustavalkoisena kohtalaisen tarkalta myös lukuisissa tummissa otoksissa, havaittavasta kohinasta ja lievästä roskaa huolimatta. Ääniraita on hieman etäinen, mutta selkeä ja musiikin ja efektien kautta myös mukavan tilava. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy