Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Planeetta 51

Planet 51 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 218124EAN: 5706139498446

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­sa­kin päin maail­man­kaik­keut­ta pik­ku­lap­sia säi­ky­tellään ava­ruu­des­ta tu­le­vil­la pe­lot­ta­vil­la ih­mi­so­lioil­la.

Jos­sa­kin päin maail­man­kaik­keut­ta pik­ku­lap­sia säi­ky­tellään ava­ruu­des­ta tu­le­vil­la pe­lot­ta­vil­la ih­mi­so­lioil­la. Tästä her­kul­li­ses­ta pää­lael­leen kään­ne­tystä al­kua­se­tel­mas­ta pon­nis­taa len­no­kas ko­ko­per­heen ani­maa­tio vie­raal­le pla­nee­tal­le ek­syvästä ast­ro­nau­tis­ta.
Näennäi­ses­ti vie­ras­ta kult­tuu­ria ku­vaa­va elo­ku­va tun­tee maan po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin lä­pi­ko­tai­sin ja muun muas­sa pa­kol­li­set sci­fi-e­lo­ku­vien lai­nat saa­vat kaik­ki vuo­ron­sa. Eri­tyi­ses­ti Alien-e­lo­ku­vis­ta lai­nat­tu ko­ti­lem­mik­ki on ins­pi­roi­tu­nut luo­mus, mut­ta ei haus­kois­ta oi­val­luk­sis­ta ole pu­la muu­toin­kaan. Maail­man­kat­so­mus­ta avar­ta­va elo­ku­va, ja vieläpä hil­peän viih­dyttävä sel­lai­nen.
Suo­men­kie­li­sessä ver­sios­sa ää­ninä mm. Jaak­ko Saa­ri­luo­ma, Jas­per Pääkkö­nen, Rei­no Nor­din, El­li, Pet­te­ri Sum­ma­nen, Tom­mi Sal­me­lai­nen, Si­mo Frangén, Ka­ri Ke­to­nen ja Vil­le Myl­ly­rin­ne.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva toistaa laadukkaan tietokoneanimaation terävästi ja loisteliaan värikylläisesti. Ääniraita on virkeän vivahteikas ja teknisesti moitteeton, kuten odottaa sopiikin. Sekä alkuperäisraita että pohjoismaiset dubit ovat 5.1 -kanavaisia. Kevyen sarjan ekstroissa traileri, pidennettyjä kohtauksia (3 min.), tarina pähkinänkuoressa (3 min.), eri animaatiovaiheiden vertailua jaetulla kuvalla (15 min.), ja koosteet musiikista (2 min.), elokuvan 50-lukuisesta ufo-maailmasta (3 min.) ja suomalaisäänistä Tennispalatsin ennakko-näytöksessä (3 min.). Myös Blu-ray. (IJ)
17/09/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy