Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Drug wars: The Camarena Story

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 257 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Oh­jaa­ja­na pa­rem­min tun­ne­tun Mic­hael Man­nin osak­si kä­si­kir­joit­ta­ma Em­my-­pal­kit­tu mi­ni­sar­ja huu­mei­den vas­tai­ses­ta tais­te­lus­ta Mek­si­kos­sa.

Oh­jaa­ja­na pa­rem­min tun­ne­tun Mic­hael Man­nin osak­si kä­si­kir­joit­ta­ma Em­my-pal­kit­tu mi­ni­sar­ja huu­mei­den vas­tai­ses­ta tais­te­lus­ta Mek­si­kos­sa.
Pääo­sas­sa muu­toin­kin huu­me­roo­lien pa­ris­sa viih­ty­nyt Be­ni­cio Del To­ro (mm. 007 ja Lu­pa tap­paa, Traf­fic).
Ei yhtä slii­pat­tu kuin hil­jat­tain jen­keissä DVD:llä jul­kais­tu NBC:n tuot­ta­ma King­pin -mi­ni­sar­ja, mut­ta huu­me­kar­tel­li/­ma­fia­ta­ri­noi­den ystä­vil­le var­maa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, iskukyvytön kuva ja lievästi tunkkainen ääniraita. Tekstitys pätkii ja jokunen käännösvirhekin on mukaan livahtanut. Ekstroissa filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy