Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Laivauutisia

The Shipping News 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Koh­tuul­li­sen sel­keä hu­ti.

Koh­tuul­li­sen sel­keä hu­ti. Las­se Hallström ei saa juu­ri­kaan mitään uut­ta ir­ti in­hi­mil­li­sen hup­sun tee­mas­ta, su­vun syn­keästä men­nei­syy­destä ja New­found­lan­din an­ka­ris­ta olo­suh­teis­ta.
Hie­no näyt­te­lijä­kaar­ti ei juu­ri au­ta (Ke­vin Spa­cey, Ca­te Blanc­hett, Ju­di Dench, Scott Glenn, Rhys Ifans ja Ju­lian­ne Moo­re). Pe­rus­tuu E. An­nie Proul­xin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä. Ääniraita ei ole dynaamisimpia, mutta sopeutuu materiaaliin. Valitse 5.1-raita menusta, muuten levy tarjoaa Dolby Surroundin. Ekstroihin on tallennettu 23 min. dokumentti, kommenttiraita ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy