Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ystävykset

The Mighty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kai­ken kor­niu­den välttävä, kos­ket­ta­va Stand by Me/­For­rest Gump -­tyy­li­nen ker­to­mus kah­den yh­teisön vie­rok­su­man po­jan — suu­ri­ko­koi­se­na tyh­my­rinä pi­de­tyn Ma­xin ja syn­tymä­vi­kai­sen pik­ku­ne­ron Ke­vi­nin — ystä­vyy­destä.

Kai­ken kor­niu­den välttävä, kos­ket­ta­va Stand by Me/­For­rest Gump -tyy­li­nen ker­to­mus kah­den yh­teisön vie­rok­su­man po­jan — suu­ri­ko­koi­se­na tyh­my­rinä pi­de­tyn Ma­xin ja syn­tymä­vi­kai­sen pik­ku­ne­ron Ke­vi­nin — ystä­vyy­destä.
Kum­mal­la­kin po­jis­ta on omat vai­keu­ten­sa elämässä, mut­ta eri­koi­sel­la ta­val­la he täy­dentävät toi­siaan ja huo­maa­vat pian sel­viävänsä van­ho­jen on­gel­mien­sa ja trau­mo­jen­sa yli, ku­ten Art­hu­rin pyö­reän pöydän ri­ta­rit kon­sa­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Äänimaailma on Stingin ja Trevor Jonesin (mm. Last of the Mohicans) luomisvoiman ansiosta elokuvan keskiaikaa sivuavaan teemaan mitä mainioin. Sikseenkin pätevä kuvaus jää hieman erinomaisen äänipuolen varjoon. Kaikki näyttelijät, Sharon Stone mukaan lukien, tekevät ammattikunnalleen kunniaa. Levyllä on reilusti ekstroja: 7 minuutin dokumentti, Stingin haastattelu, faktaruutuja. Hieno elokuva, hyvä kokonaisuus. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy