Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Commando

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165656927

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ki­las­ta va­pau­tu­va leh­mi­poi­ka yrittää ha­kea vuo­sia sit­ten pii­lot­ta­man­sa ra­hat, mut­ta jou­tuu nok­ka­pok­ka­sil­le pii­lo­pai­kan uu­den omis­ta­jan kans­sa.

Van­ki­las­ta va­pau­tu­va leh­mi­poi­ka (Mic­key Rour­ke) yrittää ha­kea vuo­sia sit­ten pii­lot­ta­man­sa ra­hat, mut­ta jou­tuu nok­ka­pok­ka­sil­le pii­lo­pai­kan uu­den omis­ta­jan kans­sa (Mic­hael Jai Whi­te).
Haus­kas­ta al­kua­ja­tuk­ses­ta syn­tyy nät­ti, mut­ta hi­taas­ti mean­de­roi­va vi­deo­viih­dy­ke. Dia­lo­gi jää lais­kak­si ja kos­ke­tus­pin­ta to­del­li­suu­teen ohuek­si, mut­ta ajan­tap­po­veh­keenä tämä ajaa asian­sa.

Kuva

Nätti, avara ja miellyttävän jäsentynyt kuva on budjettijuurilleen kunniaksi. Jokunen otos siellä täällä jää puuteroiduksi, mutta kokonaisuus pysyy hyvin kuosissaan.

Ääni

Hallittu ääniraita kylvää alkukohtauksessaan enemmän rautaa kuin viisaita sanoja koko kestonsa aikana, mutta kaikki toimivaa musiikkiraitaa myöten on hyvin kohdillaan. Myös tilakuvaa viritellään.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
20/05/2022

Tekijät

Ohjaaja: Asif Akbar
Pääosissa: Mickey Rourke Michael Jai White
Tarina: Koji Steven Sakai
Kuvaus: Jorge Gomez
Musiikki: Mauricio Yazigi

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy