Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hitch - lemmentohtori

Hitch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200082EAN: 5051160102672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­vin pitkäl­ti täy­del­li­nen deit­ti-­ko­me­dia newyor­ki­lai­ses­ta lem­men­toh­to­ris­ta, jo­ka aut­taa ta­val­li­sia mie­hiä saa­vut­ta­maan vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len huo­mion riittävän pitkäk­si ai­kaa hyvän en­si­vai­ku­tel­man te­ke­mi­sek­si.

Hy­vin pitkäl­ti täy­del­li­nen deit­ti-ko­me­dia newyor­ki­lai­ses­ta lem­men­toh­to­ris­ta (Will Smith), jo­ka aut­taa ta­val­li­sia mie­hiä saa­vut­ta­maan vas­tak­kai­sen su­ku­puo­len huo­mion riittävän pitkäk­si ai­kaa hyvän en­si­vai­ku­tel­man te­ke­mi­sek­si. Su­la­vuut­ta ja tyy­liä huo­ku­va elo­ku­va tietää kaik­ki pe­lin ji­pot ja vi­non pi­non Sink­kuelämää-sar­jas­ta­kin tut­tu­ja ti­las­to­ja, mut­ta va­kuut­taa en­nen kaik­kea ke­vyen raik­kaal­la ot­teel­laan ja ky­vyllään an­taa van­hoi­hin kaa­voi­hin hie­man uut­ta näkö­kul­maa.
Will Smith on ima­goon­sa täy­del­li­ses­ti räätälöi­dyssä roo­lis­saan su­ve­ree­ni, mut­ta oli­si vää­rin väittää elo­ku­van toi­mi­van yk­sin hä­nen har­teil­laan, sillä tällä ker­taa käytännöl­li­ses­ti kaik­ki osa­te­kijät lok­sah­ta­vat pai­koil­leen. Ko­ko näyt­te­lijä­kaar­ti – mu­kaan lu­kien hie­man Tom Ar­nold­mai­sen suo­ri­tuk­sen te­kevä Ke­vin Ja­mes – ede­saut­ta­vat rik­kaan vi­vah­teik­kaan ja us­kot­ta­van vä­littömän maail­man luo­mi­ses­sa, jon­ka ta­pah­tu­mis­sa on help­po elää mu­ka­na. Pitkäl­li­sen aja­tusp­ro­ses­sin tu­lok­se­na on syn­ty­nyt hämmäs­tyttävän fik­su, tem­pol­taan ilah­dut­ta­van tii­vis ja myös dia­lo­gil­taan terävä kä­si­kir­joi­tus — ja elo­ku­va, jo­ta ei voi kuin ihas­tel­la. Sa­ma pä­tee myös näyttämö­paik­ka­na toi­mi­vaan New Yor­kiin, jos­ta on­nis­tu­taan an­ta­maan lu­kuis­ten vä­hemmän ku­vat­tu­jen paik­ko­jen kaut­ta har­vi­nai­sen mo­ni-il­mei­nen ja elävä ku­va.

Kuva & ääni

Kuva on hyvää DVD-tasoa tai vain hieman sitä parempaa, joten eroa aiempaan DVD-julkaisuun on monin paikoin vaikea nähdä. Kuva vaikuttaa nyt Blu-Rayllä hieman ylivalotetulta, mikä verottaa etenkin hieman kalpeaksi jäävää, mutta yhä luonnolliseksi miellettävää väritoistoa. Suurin parannus tulee kuvan levollisuudessa, sillä vaikka filmimäinen rakeisuus pistää silmään muutamassa otoksessa, on jälki pääosin moitteettoman levollista. Teräväpiirtokuvaksi tämä on kuitenkin aivan liian pehmeä. Äänipuolella on tarjolla DD5.1 ja niin ikään 5.1-kanavainen pakkaamaton PCM, jotka molemmat hoitavat tehtävänsä kunnialla. Ääniraita jää kuitenkin, moitteettomasti toistuvaa dialogia lukuun ottamatta, yllättäen hieman etäiseksi.

Ekstrat

DVD-julkaisulta karsituissa ekstroissa minidokumentti tanssiliikkeistä (8 min.), deittailuohjeita (11 min) ja pieleen menneitä otoksia (4 min.), kaikki englanniksi tekstitettyinä. (IJ)
13/10/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy