Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Final Destination 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 218041EAN: 6438044223057

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fi­nal Des­ti­na­tion -e­lo­ku­va­sar­ja on tul­lut tu­tuk­si pai­na­jais­mais­ten do­mi­no­ta­pah­tu­mien ai­heut­ta­mien kuo­le­man­ta­paus­ten ka­ko­fo­ni­se­na tois­to­na.

Fi­nal Des­ti­na­tion -e­lo­ku­va­sar­ja on tul­lut tu­tuk­si pai­na­jais­mais­ten do­mi­no­ta­pah­tu­mien ai­heut­ta­mien kuo­le­man­ta­paus­ten ka­ko­fo­ni­se­na tois­to­na. Wal­la­ce ja Gro­mit –a­ni­maa­tiois­ta tu­tut ket­ju­reak­tiot joh­ta­vat gro­tes­kei­hin kuo­le­miin nyt kol­miu­lot­tei­se­na, mikä lisää dra­ma­tiik­kaa en­ti­sestään. Nor­maa­lie­lo­ku­va­na tämä jää kyllä *:n elä­myk­sek­si.
Pak­kauk­ses­ta löy­tyy kol­miu­lot­tei­sen ku­van näyttävät la­sit kah­del­le hen­gel­le. Näi­den 3D TrioS­co­pics-la­sien käyttö ei ole ai­van on­gel­ma­ton­ta. Ky­se on per­soo­nal­li­ses­ta näkö­ky­vystä. Koh­de­ryhmä eli il­man silmä­la­se­ja nä­kevät tei­nit käyttävät la­se­ja su­ju­vas­ti, mut­ta kes­ki-ikäi­nen ril­li­mik­ko ih­met­te­lee kap­tee­ni Had­doc­kin ta­paan nuk­kua­ko par­ta pei­ton al­la vai päällä. Jos la­sit eivät ole oi­keal­la etäi­syy­dellä sil­mistä, pu­nai­set vä­rit saa­vat si­nertävän sä­vyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Perus-DVD jää melkoisesti BD:n tarkan kuva varjoon. Ero korostuu kolmiulotteisessa kuvassa. Dynaaminen ääniraita jää myös DVD:llä aika lailla BD-version DTS-HD:n pikkuveljeksi, vaikka toimivaa töminää tarjoaakin. Ekstroissa elokuvan normaaliversio, kaksi vaihtoehtoista loppua (4 min.), 33 min. dokumentit, 9 poistettua kohtausta (7 min.) ja traileri. (PS)
09/03/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy