Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ei paluuta

No Way Back 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02918EAN: 5051160248479

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tähän ai­kaan vielä täh­teyttä koh­ti kul­ke­nut Rus­sell Crowe on je­pa­ri, jo­ka jou­tuu kah­den ri­ta­man so­taan Ame­ri­kan ya­ku­zan ja ma­fian kans­sa.

Tähän ai­kaan vielä täh­teyttä koh­ti kul­ke­nut Rus­sell Crowe on je­pa­ri, jo­ka jou­tuu kah­den ri­ta­man so­taan Ame­ri­kan ya­ku­zan ja ma­fian kans­sa. Nau­ret­ta­van ja hil­peän vä­li­maas­tos­sa liik­ku­va ta­ri­na ei pys­ty ra­ken­ta­maan jän­ni­tystä, mut­ta tar­joi­lee hu­pai­saa toi­min­ta­ko­me­diaa siinä missä kes­kimääräi­nen ste­ven­sea­ga­li­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Lähtökohtiinsa nähden tuotantoarvot ovat verrattain hyvin kohdallaan ja suurin osa toimintakohtauksistakin toimii ilman suurempia hymähdyksiä. Kuva on rakeisuudesta ja lievästä kalvomaisuudesta huolimatta toimivan levollinen. Häviötön Dolby TrueHD -ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja lisää sopivasti potkua tulitaisteluihin, mutta modernin tilaäänen aateliin tätä ei toki voi nostaa. Ääniraidan paras puoli on kuitenkin paikoin rokkaava geneerinen ysäri-musiikkiraita. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy