Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Heräämisiä

Awakenings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Har­vi­nai­nen uni­tau­ti muut­taa sai­ras­tu­neet vuo­si­kym­me­nik­si täy­sin sul­keu­tu­neik­si.

Har­vi­nai­nen uni­tau­ti muut­taa sai­ras­tu­neet vuo­si­kym­me­nik­si täy­sin sul­keu­tu­neik­si. Kas­vien kans­sa värkkäi­levä toh­to­ri (Ro­bin Wil­liams) saa par­kin­sonlääk­keellä ih­meitä ai­kaan, mut­ta en­simmäistä koe­ka­nii­nia (Ro­bert De Ni­ro) se koh­te­lee an­taen elämän, mut­ta vie­den sen koh­ta pois.
Big-e­lo­ku­van oh­jaa­jan mai­nio, to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va ku­vaa yhtä psy­kiat­ri­sen lää­ke­tie­teen his­to­rian mie­len­kiin­toi­sin­ta muu­tos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas anamorfinen kuva ja hillitty soundtrack, josta Zombiesin "Times of the Season" yllättäen nousee yhdeksi kohokohdaksi. NTSC-aika kannessa liioittelee neljä minuuttia. 7 min. making of, traileri ja filmografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy