Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Huh hellettä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 162 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
  EAN: 6416335173038

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Es­pan­jas­sa vuon­na 1985 ku­vat­tu, seu­raa­va­na vuon­na te­le­vi­sios­sa esi­tet­ty ko­ti­mai­sen viih­teen erään­lai­nen an­tik­lii­mak­si oli­si voi­nut jäädä jul­kai­se­mat­ta, vii­meistään di­gi­taa­li­muo­dos­sa.

Es­pan­jas­sa vuon­na 1985 ku­vat­tu, seu­raa­va­na vuon­na te­le­vi­sios­sa esi­tet­ty ko­ti­mai­sen viih­teen erään­lai­nen an­tik­lii­mak­si oli­si voi­nut jäädä jul­kai­se­mat­ta, vii­meistään di­gi­taa­li­muo­dos­sa.
Juk­ka Puo­ti­la pal­ka­taan Vi­va­sol Tour­sin mat­kaop­paak­si Ma­la­gan tu­ris­ti­ryh­miä val­vo­maan. Mai­ja-Lii­sa Soin­teen roo­li on ol­la te­kemässä jut­tua suo­ma­lais­mal­leis­ta – yllä­tys. Lee­na Je­ny­tin ja Riit­ta Raes­maa edus­ta­vat täkäläistä mal­li­kau­neut­ta, joi­den perässä vuo­roin ke­nen­kin on asial­li­sis­ta läähättää. Ped­ro Ahu­ma­da ho­tel­lin juok­su­poi­ka­na on pal­kat­tu tyy­pil­li­sek­si sym­paat­ti­sek­si yleisön­ko­sis­ke­li­jak­si. Suo­mi tuo­hon ai­kaan on kat­sel­lut ihail­len ul­ko­maa­lais­ta, jo­ka pu­huu suo­mea. On ti­lan­ne muut­tu­nut vuo­sien ai­ka­na.
Pert­sa Re­po­sen kä­si­kir­joi­tuk­set, Ve­sa Nuo­tion oh­jaus. Hei­koil­la kan­ti­mil­la on kat­so­jia kerät­ty. Va­li­tet­ta­vaa, että siinä vieläpä on on­nis­tut­tu. Vie­rai­li­ja­lis­tal­la nähdään, pää­toi­min­ta­jouk­koon so­peu­tuen, mui­den muas­sa Tom Pöys­ti, Hel­ge He­ra­la, Ma­ri­ta Nord­berg, Vei­jo Pa­sa­nen, Heik­ki Nou­siai­nen, Ola­vi Aho­nen ja Pek­ka Au­tio­vuo­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaukaa äänitetty ääniraita kaikuu ja kumisee, digitaalisiirrossa ei ihmeitä ole voinut tehdä – tai tehty. Puheesta on vaikea saada selvää. Jälkiäänityksiä olisi kannattanut harkita joissain tapauksissa. Vaikka kuvaa on mahdollista katsoa tekniikan osalta, ei muu kärsimys sitä pelasta. Mitta takakannessa heittää yli puolella tunnilla. (VA)
14/08/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy