Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spartacus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 189 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kä­si­kir­joit­ta­ja Dal­ton Trum­bon so­sia­lis­ti­nen ta­ru.

Kä­si­kir­joit­ta­ja Dal­ton Trum­bon so­sia­lis­ti­nen ta­ru. His­to­rial­li­sis­sa ta­pah­tu­mis­sa yllättävän hy­vin py­syt­te­levä spek­taak­ke­li.­Kub­rick te­ki am­mat­ti­mie­hen työtä, vaik­kei it­senäi­syy­teen tain­nut juu­ri pys­tyä Uni­ver­sal-yh­tiön ja Kirk Doug­la­sin pai­nees­sa.
G­la­diaat­to­ri on täl­le pal­jon vel­kaa. Rid­ley Scot­til­la ei ol­lut 40 vuot­ta myö­hem­min va­raa yhtä ko­vaan kas­tiin. Mu­ka­na oli­vat myös Pe­ter Us­ti­nov ja Char­les Laugh­ton.
Res­tau­roi­tiin 1988, jol­loin elo­ku­vaan lisät­tiin mm. Ant­ho­ny Hop­kin­sin dub­baus Law­ren­ce Oli­vie­rin ja To­ny Cur­ti­sin ho­moe­root­ti­seen ”os­te­rei­ta ja eta­noi­ta” -koh­tauk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on silti vielä pieniä virheitä. Myös bittivirta pysyttelee alhaalla elokuvan pituuden vuoksi. Hyvä kuva siihen nähden. Ääniraidassa ei juurikaan ole tilaelementtejä. Traileri, biografiat ja faktaruudut. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy